Over Natuurlijk Leiderschap

Natuurlijk Leiderschap (NL) is een klein bedrijf dat cursussen, trainingen en coaching verzorgt op het gebied van leidinggeven.

Natuurlijk staat voor:

  • Natuurlijke omgeving: een inspirerend werkterrein vol voorbeelden en metaforen voor alles wat met leidinggeven te maken heeft. In de natuur is alles al eens bedacht en wij kunnen daar als leidinggevende gebruik van maken om dingen beter te begrijpen, inspiratie en rust op te doen. Natuurmetaforen kunnen we gebruiken om zaken aan anderen uit te leggen. Al onze activiteiten bevatten een ruime component natuur.
  • Natuurlijk als karakter: zit het in me om een goede leidinggevende te worden of te zijn? Blijf ik voldoende dicht bij mijn eigen natuur, ben ik authentiek in mijn leiderschap en welke sterke en ontwikkelkanten kent mijn natuur dan?
  • Natuurlijk als logica: alle bedrijven/groepen met meer dan twee mensen hebben een leider nodig. Je afzetten tegen leiderschap is niet meer van deze tijd. Neem de uitdaging aan om een goede leidinggevende te worden. Iedereen verdient een goede leidinggevende!
   

Natuurlijk Leiderschap is onderdeel van een overkoepelend bedrijf dat Natur’elles heet en dat als overeenkomst heeft dat alle bedrijfjes die onder deze koepel werken de natuur gebruiken als grote inspiratiebron  haar activiteiten.