Programmaleiders

Elk programma wordt geleid en begeleid door twee professionals. Bij de oriëntatiecursus NL en de Basiscursus NL zijn dat twee (ex)rectoren uit het voortgezet onderwijs met veel leidinggevende ervaring te weten: Jacqueline Ketel, oud rector van het Vossius Gymnasium in Amsterdam (jketel@planet.nl) en ikzelf: Ingrid Janssen, ex-directeur van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer in Amsterdam en nu werkzaam als bestuurder in het PO
Onze leiderschapsstijl wordt door onszelf als volgt gekenmerkt:

Jacqueline:

 Foto

"Ik ben een leidinggevende die pragmatisch en doelgericht werkt, bij voorkeur samen met anderen. Groeien in je werk beschouw ik voor degenen aan wie ik leiding geef en ook voor mijzelf als belangrijke inspiratie. Fouten kunnen daarbij een geweldig leermoment opleveren".

Ingrid:

 width=250

"Ik ben een leidinggevende die samen met degenen aan wie ik leiding geef wil bouwen aan een goed onderwijsconcept dat past bij de leerling-populatie van een school. Mijn insteek daarbij is: altijd samen leren en werken aan een succesvolle toekomst!"

Voor het verzorgen van individuele coaching en voor het geven van de verschillende modules zullen we ook gebruik maken van diverse deskundigen uit de netwerken van Natur’elles.

CV’s bekijken